Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από την Πιερία

posted by: Administrator

 


Την Παρασκευή 29 Μάρτη στο ξενοδοχείο
LIDO, σε συνέντευξη τύπου της Τ.Ε. Πιερίας του ΚΚΕ, παρουσιάστηκαν από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” Σωτήρη Αβραμόπουλο οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε Πιερίας.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ανέφερε οτι “το όνομα μας δεν είναι τυχαίο και ότι μία πλατιά κοινωνική, Λαϊκή Συσπείρωση μπορεί να ταράξει τα νερά και να ανοίξει έναν άλλο δρόμο για το λαό μας.”

Επίσης αναφέρθηκε στους ανθρώπους που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και είπε συγκεκριμένα ότι “είναι άνθρωποι αγωνιστές, με προσφορά, με αξίες και ιδανικά, που δεν μπαίνουν σε συναλλαγές και που δεν έχουν υποχρεώσεις και δεσμεύσεις σε επιχειρηματίες. Είναι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα είναι εκπαιδευτικοί είναι αγρότες είναι επαγγελματίες - αυτοαπασχολούμενοι  και επιστήμονες.”

Αναφέρθηκε επίσης “στη διαφορά που μπορεί να γίνει με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης παντού” ενώ είπε ότι “κανείς δεν πρέπει να ψάχνει τη διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι συμφωνούν σε όλα τα βασικά όπως π.χ η άσκηση της αντιλαϊκής πολιτικής. Με ισχυρό ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση μπορεί να δυναμώσει η προοπτική που στο επίκεντρο θα έχει τους εργαζόμενους και όχι τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, η παραγωγή μπορεί να απογειωθεί αν συνδεθεί με τις λαϊκές ανάγκες και αναπτυχθεί στα πλαίσια ενός κεντρικού επιστημονικού σχεδιασμού. Μπορεί επίσης να σταλεί μήνυμα ουσιαστικής καταδίκης της συμφωνίας των Πρεσπών. Με ισχυρό ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση μπορεί να ισχυροποιηθεί το πραγματικό αντίπαλο δέος στον εθνικισμό στον αλυτρωτισμό στους φασίστες της Χ.Α που πρόδωσαν και ξεπούλησαν πολλές φορές το λαό, που δεν λένε τίποτα υπέρ των εργαζομένων και στέκονται κλαρίνο στο μεγάλο κεφάλαιο, που δεν βγάζουν τσιμουδιά για το ΝΑΤΟ που έφερε τη συμφωνία των Πρεσπών.”

Τέλος αναφέρθηκε “στην ανάγκη αντισεισμικής - αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής θωράκισης, στην ανάγκη βελτίωσης των τοπικών οδικών δικτύων για να ικανοποιηθούν οι μεγάλες ανάγκες του λαού της περιοχής, η βελτίωση των αγροτικών δικτύων, στην ανάγκη του αγώνα για την κατάργηση όλων των  διόδια. Τον αγώνα για δημόσια και δωρεάν υγεία, για όλο το λαό”.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από την Πιερία για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι οι εξής:

1. Ζαχαρίας Καρακίτσιος: Συνταξιούχος, πρώην επαγγελματίας. 67 ετών από το Λιτόχωρο. Είναι μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Πιερίας. Έχει διατελέσει στο παρελθόν δημοτικός σύμβουλος του δήμου Λιτοχώρου. Επίσης έχει διατελέσει πρόεδρος του σωματείου επαγγελματιών Λιτοχώρου.

2. Μαβίδου - Πέσιτς Στεφανία: Εργαζόμενη στον επισιτισμό. 24 ετών από την Κατερίνη. Μέλος του Σωματείου Επισιτισμού Τουρισμού και της αντίστοιχης σωματειακής επιτροπής αγώνα.

3. Ναβροζίδου Χαρά: Τραπεζοϋπάλληλος απο το 2008. 34 ετών απο τον Άνω Άγιο Ιωάννη, με ένα παιδί. Εργάζεται στην τράπεζα Πειραιώς σε υποκατάστημα  στο Αιγίνιο. Είναι μέλος της Ομάδας Γυναικών Κατερίνης (παράρτημα ΟΓΕ).

4. Παπαδόπουλος Αντώνης: Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας του ΚΚΕ. 30 ετών από την Κατερίνη. Μέλος του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας “Η Πρωτοπορία”.

5. Παπαδόπουλος Μπάμπης: Εκπαιδευτικός. 48 ετών από την Κατερίνη. Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος δήμου Κατερίνης με τη "Λαϊκή Συσπείρωση". Πρόεδρος του συνδέσμου φιλολόγων Πιερίας.

6. Παπαδοπούλου Χαρά: Νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. 41 ετών απο την Κατερίνη με 2 παιδιά. Αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του ΓΝΚ. Μέλος της Ομάδας Γυναικών Κατερίνης (Παράρτημα ΟΓΕ).

7. Σαρηγιαννίδης Κώστας: Γιατρός. 57ετών από την Εξοχή Πιερίας. Διευθυντή Κέντρου Υγείας Κατερίνης. Μέλος ΔΣ του ιατρικού συλλόγου Κατερίνης.

8. Σκούφας Γιάννης: Κτηνοτρόφος 64 ετών από την Κατερίνη. Μέλος ΔΣ του κτηνοτροφικού συλλόγου Άγιος Μόδεστος. Έχει διατελέσει επί 15 χρόνια νομαρχιακός σύμβουλος Πιερίας.
IMG 20190329 191633

* Στη φωτογραφεία δεν είναι οι υποψήφιοι Κ. Σαρηγιαννίδης και Χ. Ναβροζίδου, απουσιάζουν για επαγγελματικούς λόγους.

Ιδιωτικοποίηση – εμπορευματοποίηση της Υγείας , κέρδος για το κεφάλαιο , οδυνηρές συνέπειες για το λαό. Σαρηγιαννίδης Κων/νος ιατρός Δ/της ΕΣΥ ειδικός παθολόγος , υπεύθυνος του ΚΥ(κέντρο υγεί...

Ο όψιμος πόνος για τα ΑμεΑ.. Το τελευταίο διάστημα με αφορμή τη διενέργεια των τοπικών εκλογών παρατηρείται ένα μπαράζ ανακοινώσεων, τοποθετήσεων και διακηρύξεων για τα ΑμεΑ και τα προβλήματα που αντ...

Την Παρασκευή 29 Μάρτη, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρη Αβραμόπουλο και τον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης Νίκο Τσουπέη, πραγματοποί...

  Την Παρασκευή 29 Μάρτη στο ξενοδοχείο LIDO, σε συνέντευξη τύπου της Τ.Ε. Πιερίας του ΚΚΕ, παρουσιάστηκαν από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” Σωτήρη Αβραμόπ...